×

SÅ HÄR VÅRDAR DU DITT VAPEN

  • 16.27 25 april

VAPENVÅRD MED BRUNOX TURBO SPRAY

Den ultimata vapenoljan och vapenrengöringsprodukten för alla typer av vapen. Vapenrengöring som löser upp krut, svartkrut, bly, tombak, koppar och nickelrester. Oxiderar inte samt är fri från silikon, grafit. Enkel, snabb, effektiv samt rekommenderas vapentillverkarna i Europa.

GÖR SÅ HÄR:

1. BÖRJA MED ATT TORRDRA LOPPEN MED RENGÖRINGSLAPP SÅ ATT MAN FÅR BORT ALLA LÖSA PARTIKLAR I PIPAN.

2. SPRAYA IN BRUNOX WAFFENPLEGE I PIPAN, SPRAYA SÅ PASS RIKLIGT ATT HELA PIPAN FÅR ETT LAGER INVÄNDIGT, OM MAN KÄNNER SIG OSÄKER PÅ ATT MAN FÅTT OLJAN I HELA PIPAN SÅ ANVÄND NYLONBORSTEN OCH FÖRDELA OLJAN INVÄNDIGT.

3. LÅT VERKA MINST 20MIN. VID FÖRSTA GÅNGEN MAN ANVÄNDER PRODUKTEN SÅ REKOMMENDERAS ATT DET SITTER I LÄNGRE. (FINNS INGEN BEGRÄNSNING FÖR HUR LÄNGE SOM DET FINNS I PIPAN FÖR DET FRÄTER INTE PÅ PIPAN (INNEHÅLLER INTE AMMONIAK ELLER SYRA).

4. DRA MÄSSINGSBORSTEN IGENOM PIPAN UT GENOM MYNNINGEN OCH TORKA AV BORSTEN MED EN RENGÖRINGSLAPP SÅ ATT INTE SMUTSEN DRAS TILLBAKA IGENOM PIPAN. UPPREPA DETTA MOMENT 15-20 GGR.

5. BYT TILL JAGG ELLER DRAGÖGLA MED RENGÖRINGSLAPP OCH FÖR IGENOM PIPAN. TA BORT DEN SMUTSIGA LAPPEN OCH DRA TILLBAKA. ANVÄND NY LAPP VID VARJE GENOMFÖRANDE FÖR ATT TA BORT SMUTSEN SÅ ATT DEN INTE FÖRS IGENOM PIPAN NÄR DEN ÄR SMUTSIG. UPPREPA TILLS RENGÖRINGSLAPPARNA ÄR HELT RENA. VID BEHOV UPPREPA FRÅN STEG NÄR RENGÖRINGSLAPPARNA INTE ÄR SMUTSIGA LÄNGRE SÅ ÄR PIPAN REN.

6. FUKTA BOMULLSBORSTEN MED WAFFENPFLEGE OCH FÖR IGENOM OCH TILLBAKA. NU ÄR VAPNET SKYDDAT OCH KLART ATT ANVÄNDAS.

EFTER SKYTTE ELLER JAKT – OM DU INTE HINNER ELLER ORKAR GÖRA VAPENVÅRD SÅ SPRAYA IN WAFFENPFLEGE I PIPAN OCH UTSIDAN PÅ VAPNET (FÖR DET TRÄNGER ÄVEN BORT FUKT). STÄLL IN VAPNET I VAPENSKÅPEN MED PIPAN NERÅT. REKOMMENDERAS ATT MAN HAR EN PLASTBURK I BOTTEN SOM FÅNGAR UPP ÖVERFLÖDIG OLJA. GÖR SEDAN VAPENVÅRDEN NÄR DU FÅR TID.

FUNGERAR UTMÄRKT FÖR RENGÖRING AV HALVAUTOMATER TEX. RENGÖRING AV GASREGULATOR ETC. OM VAPNET INTE SKA ANVÄNDAS ÖVER LÄNGRE TID ELLER OM MAN VILL HA ETT ÄNNU BÄTTRE ROSTSKYDD SÅ APPLICERA BRUNOX LUB & CORE. OM DET ANVÄNDS I PIPAN SÅ ÄR DET VIKTIGT ATT MAN TORRDRAR LOPPET INVÄNDIGT INNAN SKOTT AVLOSSAS. TÅL ÄVEN SALTVATTEN OCH REKOMMENDERAS ATT ANVÄNDAS DÄR MAN BEHÖVER EN TJOCKARE OLJA, TEX. SLUTSTYCKE, SLÄDE PÅ PISTOLER, HAGELVAPEN SAMT HALVAUTOMATER OCH UTANPÅ. BÅDA OLJORNA KAN ANVÄNDAS I MEKANISMEN DÅ DE ÄR HELSYNTETISKA OCH BECKAR INTE IGEN.

OM MAN VILL FÅ UT MAXIMAL PRESTANDA AV SITT NYA VAPEN GÅR DET UTMÄRKT ATT ANVÄNDA BRUNOX TURBO WAFFENPFLEGE VID SK. BREAK IN, VILKET REKOMMENDERAS FÖR ATT FÅ BÄTTRE PRECISION SAMT ATT DET BLIR LÄTTARE ATT HÅLLA RENT SIN PIPA EFTER DET.

LYCKA TILL OCH TACK FÖR ATT NI ANVÄNDER BRUNOX PRODUKTER!

PERGITE OUTDOOR AB ÄR DISTRIBUTÖR AV BRUNOX VAPENVÅRDSPRODUKTER. NI HITTAR PRODUKTERNA I VÄLSORTERADE JAKTBUTIKER.