×

PRODUKTION AV JÄGARSTEKPANNOR I FULL GÅNG

  • 12.28 01 april

Pergite Outdoor är i nu i full gång med produktion av jägarstekpannor. Produktionen körs nu helt i egen regi efter att företaget tagit över verksamheten från sin svenska leverantör.

-”Vi har märkt av en ökad efterfrågan på våra svensktillverkade pannor tillverkade av kolstål och björk. Nu har vi förutsättningar att öka produktionen i den takt som krävs” säger Fredrik Byström (VD).

Produktionen har också utökats med ett efterbehandlingssteg där pannorna ytbehandlas med vegetabilisk olja. Kolstål är känsligt mot fukt och kan rosta i fuktig miljö, men med ett oljeytskikt förhindras detta.

Köp utrustningen:


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_stock_quantity() on bool in /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/products.php:9 Stack trace: #0 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(772): require() #1 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(716): load_template('/home/bfadmin/w...', false, Array) #2 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, Array) #3 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/content-posts.php(44): get_template_part('template-parts/...') #4 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(772): require('/home/bfadmin/w...') #5 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(716): load_template('/home/bfadmin/w...', false, Array) #6 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, A in /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/products.php on line 9