×

OM OSS

PERGITE OUTDOOR

GEAR UP AND GO

Pergite Outdoor erbjuder smarta produkter för naturupplevelsen. Vårt uppdrag är att sammanföra campare, hikare, jägare och hundägare så de kan inspirera varandra och få familjer, amatörer och proffs att förvekliga drömmen om en aktiv livsstil utomhus.

VÅRT KUNDERBJUDANDE

Vi erbjuder Produkter inom främst 3 områden:

  • MATLAGNING I NATUREN
  • JAKT – & VAPENTILLBEHÖR
  • HUNDTILLBEHÖR

HÅLLBARHET

Vi beaktar miljöaspekterna vid framtagandet av produkter och förpackningsalternativ. I många fall har vi aktivt valt bort ämnen och material som vi inte vill ha av miljöskäl, men i några fall har vi också valt att behålla vissa material på grund av dess funktion. Vi är öppna med vårt miljöarbete och har du som konsument frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice@pergiteoutdoor.se.

En viktig miljöaspekt är att designa, utveckla och producera produkter som både är tidlösa och som håller högsta kvalitet. Våra produkter är inte slit och släng-produkter. En produkt av hög kvalitet har alltid lägre miljöpåverkan än en produkt av sämre kvalitet, på lång sikt.

HISTORIK

Pergite Outdoor AB startades 1984 med syfte att erbjuda kvalitativa och funktionella produkter för friluftsmänniskor, jägare och hundägare. Från början hette vi Stabilotherm AB men har senare bytt namn för att göra vårt kunderbjudande tydligare. Namnet PERGITE kommer från latin och har betydelsen ” fortsätt framåt”.  Vi tycker det speglar oss att vi är öppna för att utvecklas både som företag och som personer, samt att alltid vara redo för nya utmaningar.