×

STABILOTHERM

Stabilotherm Jägarstekpanna Original ett genuint hantverk sedan 1984.

I naturen smakar maten som bäst och det är en härlig känsla att sitta vid en lägereld. Att känna doften från maten och höra den sprakande elden ger en lugnande känsla. Vår passion är att ge fler människor en möjlighet att uppleva detta genom att ge kunskap och rätt förutsättningar.

Sedan 1984 har Stabilotherm levererat tillbehör för jakt och friluftsliv. Numer fokuserar Stabilotherm på att designa och ta fram produkter för matlagning utomhus och som ska stimulera människor till att komma ut i naturen och umgås och ha det bra. Varumärket Grey Oak erbjuder nu istället jakttillbehör.

Eftersom vi som arbetar med detta själva värdesätter naturen så är vi också måna om att ta hänsyn till miljöaspekter i vårt utvecklingsarbete.

Om Stabilotherm Jägarstekpanna Original

Stabilotherm Jägarstekpanna Original är vi särskilt stolta över. Det är en kolstålspanna som tillverkats i Sverige sedan 1980-talet. Materialen kommer från svensk stålindustri där miljö och arbetsmiljöarbetet ligger i framkant. Läs gärna mer om den vision som svensk stålindustri har.
https://www.jernkontoret.se/sv/vision-2050/om-visionen/

Stabilotherm Jägarstekpanna håller i generationer, men skulle den behöva kasseras så kan den återvinnas till 100 %. Det är alltså en juste och hållbar produkt!

Det var en allkonstnär som heter Kaj, som skapade Jägarstekpannan och har producerat den i många år till oss. Sedan några år har vi tagit över originalverktygen och tillverkar den själva i vår verkstad i Ulricehamn. Den lämpar sig bra för både lägerelden och grillen. Den är smidig att ha med sig i ryggsäcken, med antingen det fällbara handtaget eller det korta fasta handtaget där du sätter din egna pinne i som förlängning. Inget smakar väl så gott som kolbulle eller stekt fläsk i den friska luften.

Jägarstekpanna på grillgaller vid en lägereld.
Jägarstekpanna Original på ett Stabilotherm grillgaller

Följ oss

Stabilotherm logo